• Gambe Slim főzet

  • Szerves C-vitamin

  • Szerves Szőlőmag tabletta

  • Ázsiai gázló

  • Aqua Balance

  • Emo krém

Fáradt Lábak

„Leszakad a Lábam!” – A fáradt láb kellemetlenül feszül, sajog, zsibbad, esetleg be is dagad (kidagad a cipőből), vizesedik és elnehezedik.
A lábak könnyen fáradttá válnak, a végtag vénáinak helytelen keringése miatt, a pangó vér víztartalma lassan átszivárog az ér falán, a környező sejtek közé és a sejtekbe, az izomzat nem kap elég vért és oxigént, és ezért nem tudja ellátni alapvető funkcionalitását. A fáradt láb érzése a nagy melegben és nagyobb terhelés hatására egyszer-egyszer mindenkinél jelentkezhet. Baj csak akkor van ha vissza-visszatérő a lábak fáradtság érzése, főleg ha az viszkető bőrrel, nehezen gyógyuló sebekkel és a bőr elszíneződésével is párosul.

Mitől fáradtak a lábak?

A vénák az elhasznált vért pumpálják vissza a szívnek. A gravitáció ellen kell dolgozniuk, ezt a vénák billentyűi teszik lehetővé. Mivel a visszaút a nehézségi erő ellenére kell, hogy megtörténjen, ezért a közelben lévő artériák lüktetésének erejét is felhasználja. Segítségére van a mellkasi szívóerő is a be-és kilégzés ritmusa. Ezért van olyan nagy szerepe a helyes légzésnek és a rendszeres mozgásnak, a helytelen keringés miatt jelentkező fáradt láb tüneteknél. Komolyan kell vennünk a test enyhébb jelzéseit, hogy megelőzzünk súlyosabb betegségeket! A vér tehát a szív felé kell, hogy haladjon a vénákban. Ezért tessék mozogni, és ha erre nem jut elég idő, vagy hajlam mutatkozik a családban alsó végtagi betegségekre, akkor természetes alapú vérkeringést és nyirokkeringést serkentő kúrákat alkalmazzunk évente egyszer vagy kétszer (ha cigarettázunk inkább kétszer).

Visszerek és Verőerek

A véna érfalai gyengébbek, mint az oxigént szállító artériás ereké. Mivel szerkezetük és a bennük uralkodó nyomásviszonyok különbözők, más-más betegség fenyegeti a visszereket és a verőereket. Az érelmeszesedés és az érszűkület az artériák betegségei, míg a vénákban gyakoribb a tágulat (varicositas) és a fájdalmas gyulladás (thrombophlebitis).  A fáradt láb érzése akkor jelentkezik, ha a rossz keringés vagy a billentyűk gyengülése lehetőséget ad arra, hogy a vér pangjon. A pangó vér elemei a szövetekbe jutnak. Nagy melegben a szervezet több vizet tart vissza, ez megrekedhet a lábfejekben és az alsó lábszárakban. A megrekedt víznek szűk a hely, a bőr nem tágul ezért érezzük a feszítő érzést.

A fáradt, nehéz láb kezelése Gambe Slim kúrával

Azoknak ajánlott, akiknek duzzad a lába, fáradt, nehéz érzetű.
Az eredmény: vékonyabb, kecsesebb lábak. Az alsó végtagokra, a nyirokrendszerre és a vérkeringésre van jó hatással, a szöveteket salaktalanítja. Ezáltal az ödéma teljes mértékben eltüntethető. A lábak könnyebbé válnak, javul a vérkeringés. A comb és a fenék is láthatóbban feszesebb lesz.

Lábközérzet javító növények:
Fekete Áfonya, Ananász, Ázsiai Gázló, Varázsmogyoró, Somkoró, Piros Szőlő, Máriatövis, Amerikai Krizantén, Szőlőhéj, Gyermekláncfű, Kollagén, Bioflavonoidok, Rutin, Kálium,C-vitamin, E-vitamin.

Gambe Slim Belsőleg: Az összetevők elvezetik a vértolulást, javítják a vér- és nyirokkeringést, csökkentik a vér pangását, azonnal megszüntetnek minden fájdalomérzetet, és könnyed, kellemes friss érzést biztosítanak. Az érfalakat és a kötőszövetet erősítik, így a felületi vénák visszahúzódnak. Ha visszatérő fáradt láb érzése van, akkor biztos lehet benne, hogy helytelen a vérkeringés a lábaiban. A fáradt lábak tüneteit vegyük komolyan, mert belső kezelés nélkül az enyhe panaszokból az évek folyamán visszérgyulladás, visszeres vérzés, trombózis vagy lábszárfekély is kialakulhat.

Miért történik?

Természetellenes viselkedésünk miatt! Leggyakrabban a mozgásszegény életmódnak köszönhetjük, lehet veleszületett hajlam is, és a terhesség is kiválthatja, de egy biztos, hogy a csak ülő és csak álló munkavégzés nem segít. A túlsúly, a szoros ruha és nem megfelelő cipő viselete, az élvezeti cikkek túlzott fogyasztása (cigaretta, alkohol, kávé, energiaitalok) szintén ellenségek. A helytelen táplálkozás és elégtelen folyadékbevitel is nehezíti a megfelelő vér és nyirokkeringést. Ezért Mindig ellensúlyozni kell, minél természetellenesebb a viselkedésünk, annál több természetes anyagot vegyünk magunkhoz. A mezítlábas fűben járáson át a természetes, építő összetevőkig mindent.

A lábak ólmos érzete ellen

A Gambe Slim természetes alkotóelemei  a lábaknak légies könnyedséget ad, az összetevők javítják a vér és nyirokkeringést, kötőszövet és érfal erősítő tulajdonságúak. A Gambe Slim  a szép és egészséges lábak wellness kezelése. Nyirokrendszer élénkítő tulajdonsága a cellulitisz elleni küzdelem alapja.

Tipp:

  • A fáradt lábakat, hanyatt fekve támasszuk a falnak, hogy a vér a szív felé áramolhasson. Biciklizést imitálva, tekerj a levegőben.
  • Tornáztasd meg lábfejedet és a lábujjaidat! Dobj le a földre néhány tollat és szedegesd fel őket a lábujjak segítségével.
  • Alkalmazzunk illóolajos lábfürdőt. Végy 10 csepp rozmaring illóolajat, keverd össze egy evőkanál tejjel vagy mézzel és engedj rá 4 liter meleg vizet.
  • A fáradt lábak ellen hideg- és meleg vizes váltott fürdőt is alkalmazhatsz.